Jättiläinen hampurilainen Harrin Nakkilla

Harrin Nakki (Harrin Hotdog) on ​​tyypillinen suomalainen grillikioski. Pieni pilttuu paikallisen puiston kulmassa Helsingin keskustassa. Arkkitehtuuri vaihtelee perävaunuista hirsimökkeihin, mutta Helsingin kaupunki vakiinnutti näiden kojujen näkymät muutama vuosi sitten.

Tämä erikoiskioski sai City-lehden “Best BBQ Stall 2005” -palkinnon ja viime vuonna Helsingin Sanomat “Best BBQ Stall in Helsinki 2006”. Se tunnetaan myös Suomen presidentti Tarja Halosen nopealla välilaskulla. Kyllä, Conan O’Brien, joka hoitaa toista ja viimeistä toimikauttaan Suomen presidenttinä. Viimeisen vaalivoitonsa jälkeen vuonna 2006 hän meni Haren Nkein vaalipuolueelle matkalla virallisesta vaalien iltana Kansalliseen televisioon välipalaksi.

Tyypillinen grilliruoka on “hampurilainen”, makkara, ranskalaiset perunat ja makkarat / lihapullat / lihakebab. Käytän lainauksia hampurilaisen kanssa, koska sillä ei yleensä ole mitään tekemistä todellisten hampurilaisten kanssa. Yleensä pala naudanlihaa on hyvin jäädytetty pala, joka on täynnä säilöntäaineita lihan kaltaisesta aineesta, josta et välitä tai tunnista vähäisten juomien nauttimisen jälkeen.

Grillikioski

Tässä tapauksessa ennuste oli oikea. Jättiläinen hampurilainen muuttui tasaiseksi hampurilaiseksi. Grillaa kakun ylä- ja alaosa tasaiseksi rapeaksi viipaleeksi kahden silitysraudan väliin. Kakku oli loppujen lopuksi murskain, jota ihmiset voisivat käyttää kohteena ansaammuksissa. Liha-vispilä oli tässä tapauksessa jäädytetty naudanlihapiirakka, ei lihan kaltainen aine. Se ei ollut jättiläinen piirakka, mutta se oli tyypillisesti 120 g: n paahtoleipä, joka grillattiin täydellisesti, mikä tässä tapauksessa tarkoittaa hyvin ohutta, mautonta ja kuivaa lihapalaa. Voi, ja hampurilaisella oli myös viipale amerikkalaista juustoa. Harrin Nakkista voit poimia mausteita salaatista, sipulista, kurkkumalasta, sinapista, ketsupista ja kourallisesta majoneesista. Minulla oli salaattia, sipulia, makua ja tavallista majoneesia. Normaalisti olisin käyttänyt sinappia, mutta suomalainen sinappi ei sovi hampurilaiseen kuten Yhdysvalloissa käytetty tavallinen keltainen sinappi.

Tulos

Lopputulos on luultavasti huonoin ponnistus hampurilaisreseptissä, jota olen kokeillut tähän mennessä. Kahden keksin välissä tarjoillaan kuiva seos naudanlihaa ja mausteita. Mausteen suhteen en pyytänyt kaikkea sitä. Ehkä ketsuppi, sinappi tai valkosipuli lisäsivät makua ja pehmentivät keksiä, mutta pelkäänpä, että se ei muuta mieltäni. Tämä oli kaikkien aikojen pahin hampurilainen.

He todennäköisesti saivat palkintonsa ja maineensa Helsingin grillikioskeista muiden ruokavaihtoehtojen kanssa, eivätkä varmasti hampurilaiset. En suosittele tätä hampurilaista kenellekään.